Partners

MANTUA SURGELATI
Mantua Surgelati is opgericht in 1968 in Italie, en door diverse overnames uitgegroeid tot de low-cost specialist van ijs- en pizza diepvriesproducten. Historisch gezien is Mantua één van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van diepvriespizza’s. Alle belangrijke grondstoffen die nodig zijn voor kwalitatieve producten worden in eigen huis gefabriceerd. Mantua levert de optimale mix van een aantrekkelijk product tegen low-cost.    

Fact & Figures

  • > 500 FTE
  • > 6 productie locaties
  • > Produceert 1 miljoen pizza’s en 32.000 liter ijs per dag

COOKUP SOLUTIONS
Dit bedrijf uit frankrijk, opgericht in 1976, richt zich met name op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van diepvries maaltijden. Binnen de Private Label ready meals is Cookup Solutions binnen Europa een innovatieve en toonaangevende speler.

Facts & Figures

  1. > 400 FTE
  2. > 2 productie locaties
  3. > Produceert 40 miljoen maaltijden per jaar

Swinkels Snackery & Backery

Swinkels Snackery & Backery is een specialist en producent op het gebied van;

  • > Hoogwaardige kaassoufflés, bladerdeegproducten (zoet en hartig), brooddeegproducten.
  • > Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij steeds weer innovatieve producten, die 
  •    aansluiten op trends, ontwikkelingen en vraag uit de markt.

FISHMASTERS

Fishmasters is onderdeel van de Kennemervis Groep en toonaangevend leverancier van een breed scala aan verse, diepgevroren en voorbewerkte vis en visproducten.

Als modern bedrijf biedt Fishmasters innovatieve producten en concepten met toegevoegde waarde. 

Het R&D-team werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en processen om klanten te verrassen met producten die nog lekkerder, handig en inventief zijn.

Onder andere op het gebied van technologie staat Fishmasters dan ook bekend als een vooruitstrevend partner.

 

De IJsfabriek

De IJsfabriek bestaat inmiddels zo’n 15 jaar en produceerde in maart 1998 haar eerste roomijs. Sinds dat eerste productiemoment is er stapsgewijs gewerkt aan het uitbouwen van het ijs-assortiment en klantenkring. Daarnaast wordt met regelmaat een beroep gedaan voor tailor made productie. De missie van De IJsfabriek is “het realiseren van de hoogst haalbare waardering van onze klanten, iedere dag, in alles wat we doen”. Dat gaat verder dan het leveren van kwalitatief hoogwaardige ijsproducten, De IJsfabriek staat garant voor het gebruik van natuurlijke smaak- en kleurstoffen.