Frozzies, 100% groenten en fruit

Consumenten kiezen steeds vaker bewust voor gezonde voeding, zeker als het (ook) om hun kinderen gaat. Lensingfood komt hierin tegemoet met Sapp Frozzies: Ijsjes van 100% groenten, fruit en vezels.

Dankzij een unieke vezeltechnologie, ontwikkeld door partner Smart Ice B.V., bestaan de ijsjes voor 100% uit groenten, fruit en vezels. Zonder toevoegingen, maar mét de perfecte bite, zoals je van een ijsje verwachten mag.

Hierdoor zijn de ijsjes rijk aan vitamine C en vezels, maar tegelijkertijd extreem laag in calorieën. Zo bevatten de Frozzies Ananas-Komkommer slechts 17kcal per ijsje.

 

Komkommer & Ananas
Fris-zoet en met een zonnig tintje: de Frozzies Komkommer & Ananas zijn de groene rakkers in ons assortiment. Met een basis van komkommer – rijk aan calcium en vitamine C – en de overheerlijke zoete smaak van ananas. Dat is genieten!

Sinaasappel & Druif
Fris-zoet en met een zonnig tintje: de Frozzies Sinasappel & Druif zijn de oranje rakkers in ons assortiment. Met een basis van sinaasappel – rijk aan calcium en vitamine C – en de overheerlijke zoete smaak van druif. Dat is genieten!

Wortel & Banaan
Een vrolijke, oranje kleur en een superlekkere zoete smaak: de Frozzies Wortel & Banaan bevatten heerlijke voedingsstoffen. Zo bevat wortel vitamine A en voegt de banaan een flinke dosis kalium toe. Door de mix met peer, mango, appel en de ‘vergeten groente’ pastinaak (lekker zoet!) is deze Frozzie een waanzinnige traktatie.