Smice World of frozen Cocktails

Een nieuw revolutionair premium concept cocktailijs met 6% alcohol. Het ijs onderscheidt zich door de unieke vezeltechnologie, ontwikkeld door partner Smart Ice B.V. Hierdoor blijft het alcohol behouden in het ijsje en vervliegt het niet. Daarnaast zorgt de korrelstructuur van het ijs voor een perfecte ‘bite’.

Smice World of frozen Cocktail Flavours is verkrijgbaar in de smaken Gin-Tonic, Mojito en Caipirinha als retailverpakking en in groothandelsverpakking.

Mojito
Het drankje Mojito is geboren in Cuba. Bekend geworden in het levendige stad Havana rond 1930. Gedronken door gepassioneerde en vrijgevochten levensgenieters. Gemixt met heerlijke rum, limoen, munt en rietsuiker. Een rebels drankje die inmiddels de hele wereld heeft veroverd. Smice heeft het iconische drankje kunnen bevangen in een revolutionair cocktailijsje. Een revolutie in ijs!

Caipirinha
Wanneer de Caipirinha tot leven kwam is nog steeds een raadsel. Er wordt gesuggereerd dat het is uitgevonden als een magische middel tegen de Spaanse griepepidemie dat in begin van de 20ste over het Braziliaanse land heerste. De Smice bracht balans tussen zoet en zuur met verfrissende natuurlijke ingrediënten, een magische lekker cocktail ijsje.

Gin Tonic
Nirvana de smaak van India. Smaak van Gin-Tonic werd in de achttiende eeuw tot leven gebracht en werd geïntroduceerd in het leger van de Britse Oostindië Compagnie als wonder elixer.De bittere smaak werd getemperd door kinine met een mengsel van water, suiker, limoen en gin en “viola” Gin-Tonic was geboren. Smice transformeerde dit authentieke cocktail tot een hemels fris cocktail handijsje.