Partners

Mantua Surgelati

Mantua Surgelati is opgericht in 1968 in Castelbeforte, Italie. In deze regio, tussen Milaan, Verona en Bologna, staat nog steeds de grootste productielocatie van dit familiebedrijf. Door diverse overnames is Mantua inmiddels uitgegroeid tot de low-cost specialist van ijs- en pizza diepvriesproducten. Historisch gezien is Mantua één van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van diepvriespizza’s. Elke dag opnieuw worden door Mantua meer dan een miljoen pizza’s voor de retailmarkt geproduceerd.
Alle belangrijke grondstoffen die nodig zijn voor kwalitatieve producten worden in eigen huis geteeld en verwerkt. Zo worden de tomaten voor de pizza’s geteeld en beheerd door dochterbedrijf Columbus. Mantua levert een breed portfolio pizza’s, waaronder pizza’s met handstretched bodem, Amerikaanse pizza’s en Mini-pizza’s.

De IJsfabriek
De IJsfabriek in Doetinchem produceerde in maart 1998 haar eerste roomijs onder leiding van ijsmeester Jan Monster. Sinds dat eerste productiemoment is er stapsgewijs gewerkt aan het uitbouwen van het ijs-assortiment en klantenkring. Inmiddels maakt De Ijsfabriek, nog steeds onder leiding van ijsmeester Jan Monster, het lekkerste ijs voor een brede range aan klanten van Singapore tot aan Brazilië. De Ijsfabriek is SKAL en IFS Higher Level gecertificeerd.

Cookup Solutions

Dit bedrijf uit Frankrijk is opgericht in 1976 en richt zich met name op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van kant & klare diepvriesmaaltijden. Binnen de Private Label ready meals is Cookup Solutions binnen Europa een innovatieve en toonaangevende speler met een productie van meer dan 40.000.000 maaltijden per jaar, verdeeld over twee productielocaties.

Swinkels Snackery & Backery
Swinkels Snackery & Backery uit Cuijk is een specialist op het gebied van hoogwaardige kaassoufflés, bladerdeegproducten (zoet en hartig) en brooddeegproducten.

Fishmasters
Fishmasters is onderdeel van de Kennemervis Groep en toonaangevend leverancier van een breed scala aan verse, diepgevroren en voorbewerkte vis en visproducten. Als modern bedrijf biedt Fishmasters innovatieve producten en concepten met toegevoegde waarde. Zo heeft Fishmasters een ovenlijn waarop de visproducten zonder toevoeging van vet kunnen worden voorgebakken. Het R&D-team werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en processen om klanten te verrassen met producten die nog lekkerder, handig en inventief zijn.

Smart Ice
Smart Ice is een organisatie die zicht richt op innovatieve vriestechnologie op product- en procesniveau. Dankzij hun specialistische kennis kunnen wij de kwaliteit van producten verbeteren, de houdbaarheid verlengen en karakteristieken van ingrediënten veranderen. Door een unieke ontwikkelde vezeltechnologie kunnen wij u bijvoorbeeld ijsjes aanbieden van 100% groenten en fruit, zonder toevoegingen. Puur, gezond en lekker!

Pizza & Baguette
Dit Oostenrijkse familiebedrijf beschikt over een hypermoderne fabriek waar met enkel natuurlijke ingredienten de lekkerste baquettes, bruscetta’s en ciabatta’s worden bereid. Niet voor niets genieten dagelijks food service bedrijven in onder andere Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk van de hoge kwaliteitsstandaard van deze jonge organisatie. De producten zijn niet voorgebakken en daarmee dagvers af te bakken.

Pickenpack
Pickenpack is als onderdeel van Trident één van de grootste Europese visaanbieders van Europa en daarmee een toonaangevende partij op het gebied van Private Label-visconcepten.  
Met een reusachtige eigen vloot in de oceanen rond Alaska en meerdere productielocaties verspreid over de wereld, behoort dit conglomeraat tot de grootste visverwerkers wereldwijd.

Deze samenwerking borgt de achterwaartse keten en haar kwaliteitsvraagstukken welke uiteraard in deze categorie essentieel is. Belangrijkste echter is de synergie van het samenvoegen van de portfolio’s, door deze samenvoeging is Lensingfood in staat om de gehele portfolio, van basis invulling tot added value in zijn geheel af te dekken.